• nl

Samenwerking Posthuma Partners en Merimen

BACK TO NEWS

Azië strategie: samenwerking Posthuma Partners en Merimen

Posthuma Partners, ontwikkelaar van Claims Management Filter®, is een samenwerking aangegaan met Merimen, de leider in enterprise solutions op het gebied van verzekeraars. Merimen is een toonaangevend en vertrouwd bedrijf in het Midden-Oosten en Azië als het gaat om bedrijfsoplossingen voor verzekeraars. Merimen werkt in 6 landen met 120 verzekeraars, de verzekeraars werken met het innovatieve IT-systeem Truesight 9.

Het voordeel van de partnerschip is dat de twee sterke tools elkaar aanvullen tot een krachtige oplossing. Posthuma Partners en Merimen zullen CMF® toevoegen aan Truesight. Hiermee wordt CMF® de actuariële en statistische aanvulling op Truesight. Posthuma Partners start het project in Maleisië, Singapore en Indonesië. Posthuma Partners is er trots op dat de Azië strategie vruchten heeft afgeworpen.

Met de samenwerking van de twee bedrijven krijgen vezekeraars de gelegenheid om de hoogst mogelijke kwaliteit van claims management software in huis te halen. Als gevolg daarvan besparen verzekeraars tijd, geld en moeite op het gebied van claims. De partnership brengt 80 jaar ervaring van de verzekering industrie.

Interesting news? Dont forget to share.

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat een telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld door één van onze consultants.

BEL MIJ TERUG