• nl

Nieuwe updates

BACK TO NEWS

Nieuwe updates binnen IFM

Binnen IFM zijn de afgelopen periode 3 nieuwe innovaties toegevoegd. Ons team heeft een aantal extra mogelijkheden binnen de tool ontwikkeld om nog gemakkelijker en efficiënter te kunnen werken met IFM. Deze toepassingen zijn in de nieuwe release automatisch inbegrepen. Hieronder leest u welke 3 oplossingen zijn toegevoegd aan het huidige IFM.

IFM Publisher

Met de Publisher kunnen resultaten direct worden geëxporteerd naar Excel. Dit kan worden gedaan aan de hand van op maat gemaakte templates. U kunt zelf de templates aanpassen voor o.a. management rapportages en periodieke verslagleggingen. Met één druk op de knop heeft u voortaan direct een mooi opgemaakt rapport naar uw eigen wensen.

Portefeuille aanpak / onderlinge diversificatie

Als je de risico’s voor verschillende branches combineert dan kan onderlinge diversificatie optreden waardoor het totale risico lager is dan de som van de risico’s per branche. IFM houdt hier dankzij de portefeuille aanpak rekening mee. Het is dan ook mogelijk om verschillende branches zowel afzonderlijk als gezamenlijk te modelleren. IFM is hierin uniek.

Smileys

Zeker geen onbelangrijke functionaliteit zijn de nieuwe smileys. Aangezien mensen met kleurenblindheid lastig de verschillen zagen tussen de verschillende kleuren, is het vanaf nu mogelijk om smileys te laten zien in plaats van kleuren.

Interesting news? Dont forget to share.

Related News

Statement validatie voor CMF en IFM

De statements validatie voor CMF en IFM door E.A. Cator en E.W. van Zwet

Read more

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat een telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld door één van onze consultants.

BEL MIJ TERUG