Partners

Marc Dijkstra, Managing Partner

Marc Dijkstra

Masters Degree in Wiskunde met Econometrie - en een afgestudeerd 'Register Controller (postacademisch). 13 jaar AEGON: financiële, commerciële en C-level verantwoordelijkheid. Daarna 9 jaar ArboNed, verantwoordelijk voor New Business, CFO en de aandeelhouders door middel van MBO. Bij Posthuma Partners sinds april 2013. Enthousiasme, inspiratie en betrokkenheid zijn zijn sleutelwoorden. Schat de situatie snel in, kan uitstekend analyseren en stelt de organisatie in beweging, zowel in de groei als in reorganisatie. Zijn carrière is ontwikkeld rondom deze sleutelwoorden, gericht op de uitvoering en realisatie van SMART resultaten. Kortom: een hands-on-directeur en consultant. Naast Posthuma Partners is hij ook actief als Boardroom Consultant en commissaris voor verschillende organisaties.

 

Peter van Meel, Actuarieel Partner

Masters Degree in Econometrie en Actuariële Wetenschappen en certificerend actuaris. Hij begon zijn carrière in 1996 bij NN / ING en werkte als actuaris en manager op het gebied van employee benefits, pensioenen en herverzekering. Hij vervulde onder andere de positie van Chief Risk Officer voor drie herverzekeringsentiteiten in Nederland en Ierland. Sinds 2014 werkt hij binnen de actuariële consultancy. Peter betrad Posthuma Partners in oktober 2015. Peter heeft een brede ervaring op het gebied van risicomanagement. Hij is fellow van het Koninklijke Nederlandse Actuarieel Genootschap en is actief in verschillende commissies. Hij is de laatste vijf jaar hoofdredacteur van De Actuaris, een tweemaandelijks tijdschrift dat wordt uitgegeven door het Koninklijk Actuarieel Genootschap. Zijn sleutelwoorden zijn sterk analytisch vermogen, pragmatische houding, helikopterview en het vermogen om complexe zaken uit te leggen en te vertalen.

 

Bouke Posthuma, Technisch Partner

Bouke PosthumaMasters Degree in Econometrie en een certificerend actuaris. Begon bij AEGON (1979), daarna Watson Wyatt en sinds 1997 mede-eigenaar en oprichter van Posthuma Partners. Hij was voorzitter van de raad van bestuur van ASTIN in Nederland en lid van het International ASTIN Committee. Daarnaast is hij ook lid van het Actuarieel Genootschap van Nederland (AG). In 2008 benoemde het Koninklijk Actuarieel Genootschap als blijk van waardering Bouke Posthuma tot Erelid en Lid van Verdienste. Bouke is een zeer ervaren en een all-round actuaris, die de nieuwste theoretische ontwikkelingen in zijn vakgebied in de praktijk brengt, zowel in Nederland als in het buitenland.

 

 

Herbert Visscher, Internationaal Business Development Partner

Herbert Visscher

Masters Degree in Economie, gevolgd door 8 jaar consultancy ervaring, vooral in Azië en Afrika. Daarna, General Manager in Tokio voor de Aziatische divisie van ABN-AMRO Bank. Executive Vice President International Business Development voor AEGON met de verantwoordelijkheid voor de internationale expansie. De laatste tijd actief als zelfstandig adviseur. Herbert is zeer ervaren in project management en internationale business development.

Share information
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin