Samenwerkingspartners
Logo Arcturus Arcturus is een jong actuarieel adviesbureau met hoog gekwalificeerde actuarissen en jonge enthousiaste talenten.
Logo Ac Actuarial Partners (Maleisië) is meer dan een typisch actuarieel adviesbureau. Met bijna 100 jaar gecombineerde consultancy ervaring, zijn hun partners niet alleen leiders in hun vakgebied, maar ook progressieve en vooruitstrevende innovators.
Ccs Logo CCS is gespecialiseerd in verzekeringen en het beheer ervan. Hun expertise ligt in IT-oplossingen, maar ook in Business Consultancy.
Logo Scalepoint Scalepoint (Denemarken) is een toonaangevende leverancier van Claims Management Solutions en Services aan de schadeverzekeringen industrie op de Scandinavische markt.
Logo Tec

 

Team Excellence Consulting (Thailand) is een onafhankelijk actuarieel adviesbureau, met plaatselijk actuariële dienstverlening door gekwalificeerde Thaise actuarissen.

En diverse gekwalificeerde ZZP’ers die zich met ons bedrijf hebben geassocieerd

Andere voor Posthuma Partners relevante organisaties

Logo Astin De Colloquiums georganiseerd door ASTIN hebben tot doel om papers die een bijdrage leveren aan de verbetering en versterking van het actuariaat te       bevorderen.
Adriba The Aubrey Daniels ReAdribasearch Institute for Behavioral Analysis (ADRIBA) biedt een platform voor het verdiepen, verbreden, en het verspreiden van de wetenschap van het gedrag. ADRIBA werd opgericht in 2010.
Logo Cas De Casualty Actuarial Society. CAS ondersteunt schade actuarissen die zich inzetten voor het bereiken van hun volledige professionele potentieel met behoud van de hoogste normen van gedrag en competentie.

 

Logo Dnb

 DNB streeft ernaar financiële stabiliteit te waarborgen en draagt bij tot duurzame welvaart in Nederland. Daartoe opereert DNB als een onafhankelijke centrale bank en toezichthouder.

 

 Logo Dispatch

 Dispatch Nederland is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en exploitatie van informatiesystemen op het internet.

 

Logo Financiala

 Financial Assets is de specialist in executive search en interim management in Banking & Investments en Finance, Tax & Treasury en Actuarial Services

 

 Logo Ag

 Koninklijk Actuarieel Genootschap is de beroepsvereniging van actuarissen en actuarieel specialisten in Nederland

 

Logo Radboud

 Wereldwijd zijn er ongeveer 18.000 universiteiten. De Radboud Universiteit Nijmegen behoort tot de top van de wereldwijde ranglijst van universiteiten
   
   

 

 

Share information
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin