• nl

Financieel
Dashboard

Het ultieme financiële dashboard voor het maken van strategische keuzes.

Statistische
Denkkracht

De krachtige, statistische denkmachine voor top kwaliteit data-analyse en validatie.

Take
Calculated Risks

Onzekerheid overwinnen met inzichten van gedegen software, zodat jij kunt handelen op basis van zorgvuldig afgewogen opties.

Actuarieel advies

De beste software voor claim handling

Moet u voor uw bedrijf regelmatig claims afhandelen? Dan is het goed om dit te doen met software die hier op maat voor is gemaakt. U kunt hiervoor even een kijkje komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Posthuma Partners te bieden hebben. Wij hebben namelijk een softwarepakket ontwikkeld waarmee het mogelijk is om claimsportfeuilles effectief te behandelen. U maakt hierdoor lagere kosten, waarnaast ook de schadelast lager wordt. Onze software maakt gebruikt van speciale machine learning algoritmes, zodat ook de kwaliteit beter wordt. Onze tool wordt inmiddels al in 8 verschillende landen gebruikt, tot volle tevredenheid van onze klanten.

 

Aan de slag met software voor claim handling

Als u onze software voor claim handling gebruikt, dan zult u merken dat het makkelijker wordt om claims goed af te handelen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen wat er op dit gebied met onze software allemaal mogelijk is. We hebben met onze software een groot aantal verschillende oplossingen te bieden. We hebben het dan bijvoorbeeld over een claims ratio die 2 tot 20% lager is, lagere kosten voor claims handling, technische en statistische analyses, een betere kwaliteit bij het schadeherstelproces en de mogelijkheid om potentiele fraude te detecteren.

 

Meer weten over ons claim handling softwarepakket?

Indien u meer wilt weten over onze software en hoe deze precies werkt, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. We raden u daarnaast ook aan om gewoon even een kijkje te nemen op onze website, waar we alle informatie over onze claim handling software overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet. Met onze software voor claim handling vereenvoudigt u het proces en behaalt u hier ook betere resultaten mee. We hopen u dan ook snel te mogen begroeten als gebruiker van onze claim handling softwarepakket.

De oplossingen van Posthuma Partners

Integral Financial Modelling

Verzekeringsportefeuilles beoordelen middels stochastische modellering. De strategische route bepalen en met cijfers onderbouwen.

BEKIJK OPLOSSING

Claims Management Filter

Bepaal het juiste claimbedrag en handel claims vlug af! CMF®geeft aan de hand van big data direct een antwoord.

BEKIJK OPLOSSING

Consultancy - Data analyse

Actuariële vraagstukken voorleggen? Big data werkelijk toepassen? Wij hebben de kennis in huis.

BEKIJK OPLOSSING

Waar onze dienstverlening of software is ingezet...

MEER PARTIJEN

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat een telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld door één van onze actuarissen of consultants.