• nl

Financieel
Dashboard

Het ultieme financiële dashboard voor het maken van strategische keuzes.

Statistische
Denkkracht

De krachtige, statistische denkmachine voor top kwaliteit data-analyse en validatie.

Take
Calculated Risks

Onzekerheid overwinnen met inzichten van gedegen software, zodat jij kunt handelen op basis van zorgvuldig afgewogen opties.

Actuarieel advies

Aan de slag met goede claim handling software

Bent u op zoek naar een goede manier om claims af te handelen? Dit is een proces dat normaal gesproken behoorlijk wat werk en tijd kost. Echter, met behulp van onze claim management software wordt dit proces een stuk eenvoudiger. We hebben namelijk onze software dusdanig ontwikkeld dat deze een groot aantal voordelen voor u meeneemt. Onze software voor claim management heet Claims Management Filter. Het pakket wordt inmiddels al in 8 verschillende landen gebruikt en zorgt voor een aantoonbaar efficientere manier van het afhandelen van claims. U kunt dit op onze website eens bekijken in een duidelijke animatie, of hier uitgebreide informatie over lezen.

 

Ons claim management softwarepakket gebruiken

We hebben de mogelijkheid om u het afhandelen van claims een stuk eenvoudiger te maken. Onze claim management software is namelijk een hoogwaardige data analytics tool, waarmee claims portefeuilles efficienter behandeld kunnen worden. Zo krijgt u te maken met lagere kosten, maar ook met een lagere schadelast. Het pakket maakt gebruik van machine learning algoritmes, waardoor de kwaliteit omhoog gaat. Met ons pakket wordt het claims ratio tot wel 20 procent lager, kunt u technische en statistische analyses maken en wordt de kwaliteit van het schadeherstelproces verbetert. En dit is slechts een greep uit de voordelen die u met ons pakket kunt bereiken..

 

Meer weten over ons claim management software pakket?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is met onze claim management software, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen door al uw vragen over onze software te beantwoorden. U hoeft met onze software geen experts meer in te schakelen, elke claim wordt zorgvuldig gecheckt en fraude kan gedetecteerd worden. Allemaal voordelen die voor u het proces van claims afhandelen een stuk eenvoudiger maken.

De oplossingen van Posthuma Partners

Integral Financial Modelling

Verzekeringsportefeuilles beoordelen middels stochastische modellering. De strategische route bepalen en met cijfers onderbouwen.

BEKIJK OPLOSSING

Claims Management Filter

Bepaal het juiste claimbedrag en handel claims vlug af! CMF®geeft aan de hand van big data direct een antwoord.

BEKIJK OPLOSSING

Consultancy - Data analyse

Actuariële vraagstukken voorleggen? Big data werkelijk toepassen? Wij hebben de kennis in huis.

BEKIJK OPLOSSING

Waar onze dienstverlening of software is ingezet...

MEER PARTIJEN

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat een telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld door één van onze actuarissen of consultants.