Over Ons

Internationaal Erkend Softwarebedrijf & Adviesbureau

Posthuma Partners is opgericht in 1997 door voormalig eigenaar Bouke Posthuma en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal erkend softwarebedrijf en professioneel actuarieel adviesbureau. Door het combineren van actuariële kennis en management know-how in onze high-level software kunnen wij een ‘need-to-have’ tool aanbieden voor elke verzekeraar, zorginstelling, volmacht en expertisebureau die de resultaten van zijn core business wil optimaliseren.

Waar is Posthuma Partners Actief?

wereldkaart

 

Marco Nijmeijer
Manager Software Ontwikkeling

Gepromoveerd in de natuurkunde en gedurende 6 jaar werkzaam geweest aan universiteiten in België, USA, Frankrijk en Italië.

MEER OVER MARCO

Posthuma Partners MVO

Posthuma Partners streeft er naar om een toonaangevende onderneming te zijn binnen de sector van de actuariële software en consultancy-industrie, door met respect de impact van de activiteiten op het milieu te minimaliseren.
De kernpunten van onze strategie om dit te bereiken zijn:

  • Minimaliseer afval door het evalueren van activiteiten en zorg er voor dat genomen maatregelen zo efficiënt mogelijk zijn.
  • Minimaliseer giftige uitstoot door het aanmoedigen van het gebruik van het openbaar vervoer door onze medewerkers in plaats van auto's.
  • Actief bevorderen van de recycling zowel intern als bij klanten en leveranciers.
  • Een assortiment/productie opstellen die de milieu-impact van zowel de productie als de distributie zoveel mogelijk beperken, bijvoorbeeld proberen om papierloos te werken bij onze consultancy inspanningen.
  • Bekend zijn met alle milieuwetgevingen die betrekking hebben op ons kantoor.
  • Meten van onze impact op het milieu en de gestelde doelstellingen voor continue verbetering.
  • Implementeren van een opleidingsprogramma voor onze medewerkers om het bewustzijn van de milieuproblematiek te verhogen en een beroep doen op hun steun bij het verbeteren van de prestaties Posthuma Partners.

Wetenschappelijk gevalideerde software

Posthuma Partners wijkt af van de standaard. Onze software is gevalideerd door een commissie van wetenschappers in Nederland en in het buitenland. (Inter)nationale opdrachtgevers waarderen onze oplossingen al meer dan 20 jaar en profiteren elke dag van de voordelen.

DOWNLOAD IFM VALIDATIE DOWNLOAD CMF VALIDATIE WETENSCHAPPELIJKE PUBLICATIES

Een greep uit onze samenwerkingspartners

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat een telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld door één van onze actuarissen of consultants.