Werken bij

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals om ons team te versterken. Op dit moment zijn wij actief op zoek naar:

 

Data Scientist

Posthuma Partners biedt al meer dan 20 jaar oplossingen in de verzekeringsmarkt via actuariële consultancy, data-analyse en gevalideerde software. Onze klantportefeuille groeit, zowel in Nederland, als in de rest van Europa en Azië.

Onze klanten hebben een toenemende behoefte aan data-expertise, waardoor wij op zoek zijn naar Data Scientists.

Onze professionals werken aan uitdagende data opdrachten en -vraagstukken waarbij een veelheid aan Data Science technieken gebruikt wordt: van regressie modellen tot random forests en NLP-modellen. Je werkt niet in een interim rol, maar dedicated aan een opdracht met zichtbaar resultaat en impact, in een vast team met leden van zowel Posthuma Partners als de klant.

Door deze toenemende groei willen we ons eigen team, als de flexibele schil rondom Posthuma Partners versterken met Data Scientist om zo in te kunnen spelen op de behoeften van onze klanten.

Onder je werkzaamheden vallen onder andere:

Het definiëren van vraagstukken met de klant

Het zelfstandig uitvoeren van analyses en ontwikkelen van voorspellende modellen.

Adviserend optreden bij het verkrijgen van de juiste data aan de hand van de juiste requirements

Het uitwerken en presenteren van resultaten aan de hand van data-storytelling

Gesprekspartner zijn voor verschillende lagen binnen de organisatie

Wat vragen we:

Afgeronde opleiding op WO-niveau in een richting zoals; Econometrie, Computer Science, Natuur- of Wiskunde.

Ervaring met Data Science projecten en technieken, hetzij in een werkkring hetzij tijdens je opleiding

Ervaring met een voor Data Science relevante computertaal, zoals R of Python.

Goede beheersing van de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden we:

Werken in een bevlogen en enthousiast team

Internationale oriëntatie, een grote verscheidenheid in klanten en inhoudelijke uitdagingen

Combinatie van kwalitatief hoge inhoudelijke begeleiding met daarbij een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Uitstekende en flexibele arbeidsvoorwaarden

De mogelijkheid om jouw creativiteit los te laten op vraagstukken van onze klant(en) en zo echt toegevoegde waarde te creëren.

Indien interesse stuur een mailtje naar venrooij@posthuma-partners.nl of naar onze info mail; info@posthuma-partners.nl

 

Junior Actuarissen (Dienstbetrekking), ZZP Actuarissen (associatie)

Posthuma Partners biedt al meer dan 20 jaar oplossingen in de verzekeringsmarkt via actuariële consultancy, data-analyse en gevalideerde software. Onze klantportefeuille groeit, zowel in Nederland, als in de rest van Europa en Azië.

Onze klanten hebben een toenemende behoefte aan Actuarissen, voornamelijk bij onze institutionele klanten maar daarbij bieden wij ook zelfstandige actuarissen aan om licentiehouder van onze software te worden om hun bedrijf te professionaliseren en te ondersteunen.

Als Junior actuaris geef je inzicht in de risico’s op het gebied van bijvoorbeeld pensioen- en leverzekeringen door deze te kwantificeren en te analyseren. Doormiddel van de door Posthuma Partners ontwikkelde waarderingsmodellen te gebruiken en nieuwe waarderingsmodellen op te stellen in samenspraak met de klant en andere afdelingen.

De kansen bij Posthuma Partners liggen momenteel met name bij; Junior Actuarissen en financiële softwareontwikkelaars die kunnen werken in een dynamische omgeving bij onze klanten en op ons kantoor.

Waar beschik jij over als Junior Actuaris:

WO denk- en werkniveau (Master of Science) in de Wiskunde, Econometrie, Actuariële wetenschappen of vergelijkbare richting en/of aanvullende cursussen

Uitgebreide kennis van Excel in combinatie met programmeertalen zoals R en Python

Kennis van Dataverwerkingsprogramma’s als; SQL en/of Power BI

Daarbij is het een sterke pre, als je:

Werkervaring hebt binnen de (schade)verzekeringsbranche

Programmeer ervaring hebt en;

Kennis van Solvency II en/of premiestelling op het gebied van schade-en inkomensverzekeringen.

Tot slot ben je:

Communicatief vaardig

Analytisch

Leergierig, pro-actief en voornamelijk zelf startend.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de kansen die Posthuma Partners je te bieden heeft stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@posthuma-partners.nl of mail naar; venrooij@posthuma-partners.nl.

Wil je daarentegen meer informatie over workshops, trainingen van de software en licentiekosten, neem dan contact op met; Bas van Rooij – Managing Partner (+31 6 23 47 45 68 of stuur een mailtje naar vanrooij@posthuma-partners.nl)

 

 

Software Developer

Posthuma Partners is een internationaal georiënteerd softwarebureau voor actuariële-, A.I. Software en een consultancy voor de financiële dienstverlening en verzekeringsmarkt. Pp is opgericht in 1997 en gevestigd in Gouda. Software toepassingen die we succesvol op de markt brengen en de komende jaren verder willen ontwikkelen; zijn het Claims Management Filter (CMF), een platform voor AI-services gericht op de afwikkeling van verzekeringsschades, Integral Financial Modelling (IFM), een tool voor het vaststellen van de toereikendheid van schadereserves, en het Pricing Pakket.

Ter uitbreiding van onze ontwikkelafdeling zoeken wij een softwareontwikkelaar op medior niveau met 3 à 5 jaar ervaring.  De geschikte kandidaat (m/v) groeit uit tot een Full Stack .NET ontwikkelaar die alle aspecten van onze producten ondersteunt en verder ontwikkelt. Interesse in Artifical Intelligence is hierbij een belangrijke factor. Je bent verder in staat een front-end te ontwikkelen, maar kan ook het back-end van een applicatie ontwerpen en de database voor je rekening nemen.

All-round vaardigheden, een oog voor nieuwe technologieën, bereidheid om nieuwe dingen te leren en een ‘can-do’ mentaliteit zijn belangrijker dan een vergaand specialisme. Niet bang om met ideeën te komen, initiatief te tonen en af en toe je hoofd te stoten, zijn gewaardeerde eigenschappen.  We ontwikkelen voornamelijk in C# en .NET waarbij de focus ligt op backend-applicaties. Veel van onze applicaties deployen we in een Azure cloud. Aan de database kant gebruiken we vnl. SQL Server en SQLite.

Kennis van of ervaring met Azure, TeamCity en REST is een pré. Dat geldt ook voor data-science en AI-technieken en de taal R.

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan met veel ruimte om eigen ideeën in te brengen in een collegiaal team, neem dan contact met ons op. Wij bieden je competitieve arbeidsvoorwaarden in een fijne werkomgeving.

Voor meer informatie neem contact op met Stijn Venrooij: 06-34912624 of via venrooij@posthuma-partners.nl