• nl

Financieel
Dashboard

Het ultieme financiële dashboard voor het maken van strategische keuzes.

Statistische
Denkkracht

De krachtige, statistische denkmachine voor top kwaliteit data-analyse en validatie.

Take
Calculated Risks

Onzekerheid overwinnen met inzichten van gedegen software, zodat jij kunt handelen op basis van zorgvuldig afgewogen opties.

Actuarieel advies

Aan de slag met disruptive technologie

Heeft u wel eens overwogen om aan de slag te gaan met disruptive technologie? Een nieuwe ontwikkeling die de plek inneemt van technologieen of manieren die al jarenlang worden gebruikt? Ook in het claims management is het mogelijk om een disruptive technologie te gebruiken. U kunt er namelijk voor kiezen om elke claim apart af te handelen, wat u veel tijd en werk kost. Maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld gebruik te maken van de software van Posthuma Partners. Dit is technologie die disruptive is en die het u mogelijk maakt om claims sneller en nauwkeuriger af te handelen, zodat u zelf tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.

 

Technologie die disruptive is

Waarom zou u gebruik blijven maken van de oude manier waarop u iets doet, als er ook een nieuwe, betere manier is die minder tijd kost en ook een kleinere investering nodig heeft? Het is beter om bijvoorbeeld Claims Management Filter te gebruiken voor het verwerken van claims. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld claims in bulk te behandelen. Vaak zijn claims eenvoudig af te handelen, maar kost het toch veel tijd om ze stuk voor stuk door te nemen. Onze software zorgt ervoor dat dit snel en grondig gebeurt, zodat u uzelf bezig kunt houden met die claims die meer tijd en aandacht nodig hebben.

 

Meer weten over onze technologie die disruptive is?

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Posthuma Partners allemaal te bieden hebben. Neem gewoon even een kijkje op onze website bij de uitgebreide informatie over onze pakketten, om te weten te komen hoe deze precies werken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even contact met ons op te nemen en uw vragen in persoon aan ons te stellen. Samen bekijken we dan hoe onze software u bij kan staan bij het afhandelen van de claims waar u mee te maken krijgt.

De oplossingen van Posthuma Partners

Integral Financial Modelling

Verzekeringsportefeuilles beoordelen middels stochastische modellering. De strategische route bepalen en met cijfers onderbouwen.

BEKIJK OPLOSSING

Claims Management Filter

Bepaal het juiste claimbedrag en handel claims vlug af! CMF®geeft aan de hand van big data direct een antwoord.

BEKIJK OPLOSSING

Consultancy - Data analyse

Actuariële vraagstukken voorleggen? Big data werkelijk toepassen? Wij hebben de kennis in huis.

BEKIJK OPLOSSING

Waar onze dienstverlening of software is ingezet...

MEER PARTIJEN

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat een telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld door één van onze actuarissen of consultants.