• nl

Financieel
Dashboard

Het ultieme financiële dashboard voor het maken van strategische keuzes.

Statistische
Denkkracht

De krachtige, statistische denkmachine voor top kwaliteit data-analyse en validatie.

Take
Calculated Risks

Onzekerheid overwinnen met inzichten van gedegen software, zodat jij kunt handelen op basis van zorgvuldig afgewogen opties.

Actuarieel advies

Een IRFS 17 rapportage laten maken

Bent u op zoek naar een softwarepakket dat u kan helpen bij het maken van een goede, grondige en betrouwbare IRFS 17 rapportage? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij met Claims Management Filter te bieden hebben. Dit is een softwarepakket dat is ontwikkeld door Posthuma Partners, een Nederlands bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van actuarieel advies en actuariele software. We hebben ons pakket dusdanig ontwikkeld dat het heel eenvoudig is om hier claims mee te checken en een goede rapportage volgens IRFS 17 te maken.

 

Wilt u een IRFS 17 rapportage laten maken?

Bij Posthuma Partners staan we klaar om u te helpen met het maken van een goede IRFS 17 rapportage. Wilt u een IRFS 17 rapportage laten maken zonder dat u hiervoor een expert in hoeft te schakelen? Onze software maakt dit mogelijk voor u. Geen experts meer nodig, de software doet op dit gebied al het werk voor u. Maar dit is slechts een van de voordelen die u behaalt als u gebruik maakt van onze software. U kunt dan bijvoorbeeld ook de reparatiekosten beheersen, inzicht krijgen in de schadeafhandeling en optimalisatie hiervan en eventuele fraude detecteren.

 

Aan de slag met een rapportage volgens IRFS 17

We vinden het heel belangrijk om het u mogelijk te maken om uw claims zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. We hebben bij Posthuma Partners hier onze software voor ontwikkeld, die inmiddels al in 8 landen wordt gebruikt. Onze klanten zijn zeer te spreken over de nauwkeurigheid waarmee ons pakket werkt en de IRFS 17 rapportage die hiermee uitgevoerd kan worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Gewoon even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen. Wij staan klaar om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

De oplossingen van Posthuma Partners

Integral Financial Modelling

Verzekeringsportefeuilles beoordelen middels stochastische modellering. De strategische route bepalen en met cijfers onderbouwen.

BEKIJK OPLOSSING

Claims Management Filter

Bepaal het juiste claimbedrag en handel claims vlug af! CMF®geeft aan de hand van big data direct een antwoord.

BEKIJK OPLOSSING

Consultancy - Data analyse

Actuariële vraagstukken voorleggen? Big data werkelijk toepassen? Wij hebben de kennis in huis.

BEKIJK OPLOSSING

Waar onze dienstverlening of software is ingezet...

MEER PARTIJEN

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat een telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld door één van onze actuarissen of consultants.