• nl

Financieel
Dashboard

Het ultieme financiële dashboard voor het maken van strategische keuzes.

Statistische
Denkkracht

De krachtige, statistische denkmachine voor top kwaliteit data-analyse en validatie.

Take
Calculated Risks

Onzekerheid overwinnen met inzichten van gedegen software, zodat jij kunt handelen op basis van zorgvuldig afgewogen opties.

Actuarieel advies

Aan de slag met Solvency 2 software

Bent u op zoek naar een softwarepakket om goede claims rapportages mee te maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Claims Management Filter u allemaal te bieden heeft. Deze software is ontwikkeld door Posthuma Partners, een bedrijf wat toonaangevend is op het gebied van actuariele software. We hebben vele jaren ervaring met alles op actuarieel gebied en staan ook klaar om u te helpen met het uitvoeren van bijvoorbeeld een duidelijke, betrouwbare rapportage. Onze Solvency 2 software behoort tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is.

 

De beste software voor Solvency 2

Ons Solvency 2 softwarepakket staat klaar om u te helpen met het uitvoeren van een goede claim analyse. Claims Management Filter voldoet aan alle richtlijnen die via Solvency 2 aan dergelijke software gesteld kunnen worden. Wilt u onze software voor Solvency 2 gebruiken om een analyse uit te voeren of een rapportage te maken? U zult dan merken dat het proces een stuk eenvoudiger wordt. Het is dan zelfs ook niet meer nodig om een externe specialist in te schakelen voor dit proces. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

 

Meer weten over ons Solvency 2 softwarepakket?

Met onze Solvency 2 software zult u merken dat het een stuk eenvoudiger is om een goede analyse uit te laten voeren. We hebben onze software dusdanig ontwikkeld dat het mogelijk is om hier zo eenvoudig mogelijk mee aan de slag te gaan. Hierbij kunt u er op rekenen dat de software een duidelijke rapportage geeft, met inzicht in de schadeafhandeling en punten voor optimalisatie. Het is een pro-actieve rapportage die advies geeft over het verbeteren van technische en statistische regels. We vertellen u hier graag alles over in een persoonlijk gesprek. U zult dan ook merken dat onze software voor Solvency 2 de beste oplossing is.

De oplossingen van Posthuma Partners

Integral Financial Modelling

Verzekeringsportefeuilles beoordelen middels stochastische modellering. De strategische route bepalen en met cijfers onderbouwen.

BEKIJK OPLOSSING

Claims Management Filter

Bepaal het juiste claimbedrag en handel claims vlug af! CMF®geeft aan de hand van big data direct een antwoord.

BEKIJK OPLOSSING

Consultancy - Data analyse

Actuariële vraagstukken voorleggen? Big data werkelijk toepassen? Wij hebben de kennis in huis.

BEKIJK OPLOSSING

Waar onze dienstverlening of software is ingezet...

MEER PARTIJEN

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat een telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld door één van onze actuarissen of consultants.